U bent hier

Over Hout & Timmerfabriek Oudshoorn

Bent u op zoek naar ambachtelijk gemaakte houten kozijnen, ramen of deuren dan kunt u bij ons terecht. Wij maken alle houten kozijnen, ramen en deuren op maat. Onze vakmensen leveren hoge kwaliteit maatwerk. Zij houden van een prettige persoonlijke werksfeer en adviseren u graag indien u dit wenst. Hoge kwaliteit, gedegen advies en goede service zijn onze kenmerken. Wij produceren onze produkten conform de richtlijnen voor kozijnen, ramen en deuren vermeld in de KVT.

In 2015 is bij ons het intern kwaliteitssysteem geimplementeerd. Hierdoor wordt de kwaliteit geborgd. De kwaliteit wordt nu constant bewaakt door het naleven van de IKB schema's in de fabriek. In april 2016 zijn we gestart met QRM (Quick Response Manufacturing). Doel van deze groeistrategie is doorlooptijdverkorting op alle niveau's en functie's binnen het bedrijf.  Hierdoor zijn we in staat gesteld sneller te kunnen produceren en flexibeler op de behoeften in de markt in te kunnen spelen. 

Oudshoorn zet in op de duurzame medewerker. Daarvoor is een project gestart met een looptijd van een jaar in de periode tot en met maart 2018. Dit project sluit aan bij het QRM project van voorgaande jaren waar ook al met soortgelijke stimuleringssubsidie kon worden gewerkt. Alle medewerkers worden meegenomen in het gekozen thema van het project waar het gaat over het stimuleren van interne mobiliteit, het anticiperen op individuele ambities en ontwikkelingsmogelijkheden. Zowel op individuele basis als ook in groeps- en teamverbanden wordt onder meer gewerkt aan een verbetering van in- en externe communicatie, teamontwikkeling, ontwikkeling op basis van ambities en passie. 

Op onze site kunt u door ons uitgevoerde projecten zien en de produkten bekijken die wij in onze eigen timmerfabriek in Rijswijk (Den Haag) maken.

Bent u op zoek naar stalen kozijnen en deuren dan kunt u terecht bij onze partner Mirtali Staal Design. http://www.mirtalistaaldesign.nl