U bent hier

Wilt u uw huis warm en comfortabel maken? En tegelijkertijd besparen op uw energiekosten?

Naast de natuurlijke warme uitstraling beschikt hout over een zeer lage U-waarde. Hoe lager de U-waarde, hoe minder warmte er wordt doorgelaten en hoe beter het glas in combinatie met het raamprofiel isoleert.

Houten ramen zorgen dus voor een heerlijke comfortabele ruimte, een aangenaam binnenklimaat, minder vocht en minder geluidsoverlast. Hierbij is de soort glas ook van groot belang. Gebruik van isolatieglas  versterkt een comfortabel wooncomfort.  Daarnaast kunt besparen op uw energiekosten door het plaatsen van HR++ isolatieglas. Het rendement is vergelijkbaar met een rente van circa 5% op een spaarrekening. Het plaatsen van HR++ glas heeft een gunstig effect op het energielabel behorend bij uw huis, daarmee dus op de verkoopwaarde en verkooptijd. 

U kunt nog steeds subsidie krijgen voor het isoleren van dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas. Voorwaarde is dat er ten minste 2 nieuwe isolatiemaatregelen worden uitgevoerd. Doet u dat, dan kunt u ook subsidie krijgen voor een paar andere maatregelen die energie besparen, zoals een isolerende buitendeur en een douche met warmteterugwinning. 

Kijkt u op:https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenaren/isolatiem...

 

Uw voordelen:

Bespaar op energiekosten
50% kosrting op HR++ isolatieglas
Hoge kwaliteit FSC houten kozijnen

 

 

Kosten besparen op duurzame kozijnen - Hout & Timmerfabriek Oudshoorn
Duurzame kozijnen hebben een positief effect op uw energierekening!