U bent hier

Wilt u uw huis warm en comfortabel maken? En tegelijkertijd besparen op uw energiekosten?

Bij Timmerfabriek Oudshoorn begrijpen we dat comfortabel wonen en besparen op energiekosten essentieel zijn. Onze houten ramen bieden niet alleen een natuurlijke, warme uitstraling, maar ze hebben ook een zeer lage U-waarde. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie, waardoor u kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat en lagere energiekosten.

De keuze voor isolatieglas versterkt uw wooncomfort en biedt extra besparingen. Door HR++ isolatieglas te plaatsen, kunt u energie besparen met een rendement vergelijkbaar met een spaarrekeningrente van circa 5%. Bovendien heeft het plaatsen van HR++ glas een positief effect op het energielabel van uw huis, wat de waarde en verkoopbaarheid ervan verbetert.

Wist u dat u nog steeds in aanmerking kunt komen voor subsidies voor isolatiemaatregelen? Voorwaarde is dat er minstens 2 nieuwe isolatiemaatregelen worden uitgevoerd. Dit opent de deur voor subsidies op andere energiebesparende maatregelen, zoals isolerende buitendeuren en douches met warmteterugwinning.

Bij Timmerfabriek Oudshoorn staan we klaar om u te helpen bij het creëren van een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies op maat.

Kijkt u op:https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenaren/isolatiem...

 

Uw voordelen:

Bespaar op energiekosten
50% korting op HR++ isolatieglas
Hoge kwaliteit FSC houten kozijnen

 

 

Kosten besparen op duurzame kozijnen - Hout & Timmerfabriek Oudshoorn
Duurzame kozijnen hebben een positief effect op uw energierekening!