U bent hier

Verbouwen

Overweegt u binnenkort een renovatie van uw huis? Bij Hout en Timmerfabriek Oudshoorn begrijpen we dat uw huis een speciale plek is, en we staan klaar om uw verbouwingsdromen werkelijkheid te maken. In nauwe samenwerking met ervaren aannemers realiseren we tal van renovatieprojecten, vaak in de charmante jaren 30 en jaren 40 wijken. Vaak hebben deze prachtige wijken panden met karakteristieke houten ramen, kozijnen en deuren die de tand des tijds hebben doorstaan.
Als het tijd is voor vernieuwing, zijn wij er om u te helpen. We specialiseren ons in het vervangen van houten ramen en kozijnen, waarbij we ervoor zorgen dat de authentieke uitstraling behouden blijft.
Naast het vervangen van ramen en kozijnen, merken we dat steeds meer mensen kiezen voor uitbreidingen zoals een uitbouw of dakkapel om extra ruimte te creëren in hun geliefde huis. Wij nemen deze projecten ter harte en leveren de nieuwe kozijnen en ramen die naadloos aansluiten bij uw wensen en de stijl van uw woning.
Als het op het interieur aankomt, denken we graag met u mee. Wij leveren ook prachtige stalen binnendeuren en kozijnen die een eigentijdse touch aan uw huis geven.
 
Bij Hout en Timmerfabriek Oudshoorn gaan we voor duurzaamheid. We werken met gecertificeerd hout, omdat we geloven dat duurzaam bouwen essentieel is. Duurzaamheid betekent voor ons rekening houden met zowel het milieu als de mensen. Hout is een natuurlijk en duurzaam materiaal, en met ons gecertificeerd hout zorgen we voor een verbouwing die respectvol is voor onze planeet en haar bewoners.
 
Wilt u meer weten? We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende afspraak. We komen graag bij u langs om de ruimte in te meten en een passende offerte voor u op te stellen. Samen kunnen we uw renovatieproject tot leven brengen en uw huis transformeren tot de plek waar u altijd van gedroomd heeft.