U bent hier

Verbouwen

Bent u van plan om binnenkort uw huis te verbouwen? In goede samenwerking met gerenommeerde aannemers voeren wij de laatste tijd veel renovatieprojecten uit.  Met name in de jaren 30 en jaren 40 wijken zijn wij bijzonder actief. De panden in deze wijken zijn veelal uitgerust met mooie klassieke houten ramen, kozijnen en deuren.
Wij voeren verbouwingswerkzaamheden uit waarbij met name houten ramen en kozijnen dienen te worden vervangen. Daarnaast kiezen steeds meer mensen ervoor hun huis te vergroten door het plaatsen van een uitbouw of een dakkapel in plaats van te verhuizen naar een groter pand. Voor deze uitbouw en dakkapel verzorgen wij de nieuwe kozijnen en ramen. Onze partner aannemers kunnen de rest van de verbouwing voor u uitvoeren.
Wij werken met gecertificeerd hout zodat u duurzaam kunt verbouwen.  Duurzaam bouwen betekent dat woningen worden ontwikkeld en gebruikt  met respect voor mens en milieu. Hout is een heel duurzaam materiaal. Door gebruik te maken van gecertificeerd hout wordt rekening gehouden met het milieu en de leefomgeving van de mens.
 
Framed by Oudshoorn: Sinds 2013 werken wij direct voor particulieren en zorgen wij voor een juiste plaatsing/montage samen met onze partneraannemers. Wij hebben begin 2014 een nieuwe website ontwikkeld die zich richt op particulieren. Kijkt u bij onze projecten naar de kozijnen en ramen die wij hebben gemaakt.
 
U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij komen bij u, indien gewenst, inmeten zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken.