U bent hier

Harmonicapui van accoya

De Acht van Duyk: een uniek project van energiezuinige woningen in de karakteristieke jaren '30 stijl, perfect gepositioneerd tussen de levendige binnenstad en de serene natuur.
 
De Acht van Duyk omvat acht prachtige, ruime herenhuizen gelegen op een van de meest begeerde locaties in Rotterdam, te midden van het prestigieuze Villapark Statenlaankwartier. Met een knipoog naar het verleden zijn deze statige herenhuizen ontworpen in de iconische jaren '30-stijl, naadloos passend bij de omringende architectuur van het chique Statenkwartier. Dit historische stukje Rotterdam, oorspronkelijk ontwikkeld voor de welgestelde burgerij, straalt nog steeds de charme van vroeger uit.
 
Als onderdeel van ons commitment aan duurzaamheid en energiezuinigheid, mochten we voor een van onze klanten een kozijn met harmonicadeuren van Accoya fabriceren voor de door hen gemaakte uitbouw aan de achterzijde van hun huis. Deze keuze sluit perfect aan bij de kernwaarden van De Acht van Duyk, waarbij er is gestreefd naar een harmonieus samenspel tussen comfort, stijl en milieuverantwoordelijkheid.
 
Accoya  is gemodificeerd naaldhout, afkomstig van snelgroeiende bomen uit duurzaam FSC® gecertificeerde bossen. Het hout is heel milieuverantwoord behandeld met natuurlijk azijnzuur om hydroxylgroepen (die van water houden) te veranderen in acetylgroepen (die niet van water houden). Wij zijn geselecteerd als Accoya fabrikant. Kijk op de site voor meer informatie over accoya:https://tinyurl.com/5vmdzhb8.
 
Bent u ook op zoek naar harmonicadeuren en wilt u meer woonruimte creëren terwijl u optimaal kunt genieten van uw tuin en natuurlijk licht?
Bezoek onze fabriek in Rijswijk en ontdek alle mogelijkheden voor uw huis!