U bent hier

Vervangen kozijnen en ramen, nieuwe schuifpui in Accoya hout, Suezkade, Den Haag

In dit prachtige pand op de Suezkade in Den Haag zijn van 2 verdiepingen de kozijnen en ramen vervangen. Er is gebruik gemaakt van Accoya hout. Accoya® hout is geacetyleerd naaldhout van de montereyden (radiata pine). Acetylering is een gifvrij, chemisch proces waarbij het hout wordt verduurzaamd met azijnzuuranhydride. 

Accoya is hout met een zeer lange levensduur. Het hout werkt veel minder dan andere houtsoorten, en heeft een constante kwaliteit. 

 

Belangrijke voordelen zijn:

Duurzaamheidsklasse 1: minimale levensduur van 50 jaar boven de grond, en 25 jaar in grond- of watercontact (zoet water). 

Stabiel, werkt 70 tot 80% minder dan andere houtsoorten. Dus minder onderhoudskosten door langere levensduur van coatings.

Constante kwaliteit en gebruiksgemak. Met Accoya® hout bent u verzekerd van een constante kwaliteit, duurzaamheid en dimensiestabiliteit. Laat zich net zo makkelijk bewerken als harde naaldhoutsoorten.

Ecologisch verantwoord, voor de productie van Accoya worden snelgroeiende houtsoorten gebruikt, zoals Radiata Pine. Bij het modificatieproces worden geen giftige stoffen gebruikt. Accoya hout is volledig recyclebaar. 

Heeft u interesse in Accoya hout? Kijk op: www.accoya.com.