U bent hier

houten deuren op maat

2e Schuytstraat, Den Haag

Onze klant heeft voordat ze haar nieuwe woning betrok in de 2e Schuytstraat in Den Haag een aantal kozijnen door ons laten vervaardigen. Een van de op maat gemaakte kozijnen die we hebben vervaardigd, is het kozijn in de achterkamer. Dit kozijn speelt een essentiële rol in de woning, omdat het is uitgerust met vier harmonica deuren tot aan het plafond. Bij mooi weer kunnen deze deuren volledig worden geopend, waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt en de tuin een verlengstuk wordt van de woonkamer.

Deuren

Bij Timmerfabriek Oudshoorn begrijpen we dat deuren meer zijn dan slechts functionele doorgangen. Ze zijn de toegangspoorten tot uw thuis, en moeten passen bij uw stijl en levensstijl.
Wij geloven in de kracht van maatwerk. Onze deuren worden met liefde en vakmanschap vervaardigd, zodat ze naadloos aansluiten bij uw visie op perfectie. Wat uw stijl ook is, of u nu houdt van de warme, natuurlijke uitstraling van hout of de moderne elegantie van staal, onze deuren zijn een weerspiegeling van jou.

Abonneren op RSS - houten deuren op maat