U bent hier

houten ramen

Bergselaan, Rotterdam

Duurzame renovatie van een prachtig huis aan de Bergselaan in Rotterdam.
We hebben alle kozijnen, ramen en deuren aan de voorzijde van dit schitterende Rotterdamse huis vervangen en geïnstalleerd. Ons doel was om de authentieke uitstraling van het pand te behouden door zorgvuldig alle profielen te reproduceren zoals ze oorspronkelijk waren, inclusief de oude vlakverdeling.

Hoekeindseweg, Bleiswijk

Verduurzaming van een woning. Voor deze bijzonder mooie woning in Bleiswijk mochten wij alle kozijnen, ramen en deuren vervangen en plaatsen. Het doel was alles te vervangen met behoud van de authentieke uitstraling van het pand, i.e. alle profielen zijn exact zo gemaakt als ze waren. De ramen zijn alle voorzien van isolatieglas HR++ en hebben de oude vlakverdeling behouden. In de deuren zijn driepuntssluitingen aangebracht met inbraakwerendheids klasse 3 volgens NEN5096, SKG***. Er is gekozen voor hardstenen onderdorpels met neuten in de kozijnen van de deuren.

Leeuweriklaan, Den Haag

Met trots presenteren wij de prachtige kozijnen die wij hebben geplaatst in een schitterend huis gelegen in de vogelwijk. Op de begane grond aan de voorzijde hebben wij twee kozijnen geïnstalleerd, gevolgd door nog eens twee op de eerste verdieping aan de voorzijde. Daarnaast hebben wij een kozijn toegevoegd op de eerste verdieping aan de achterzijde van de woning. 
 

Bankastraat, Den Haag

Dit prachtige pand in de Bankastraat in Den Haag is voorzien van kozijnen met draaikiepramen. Het bijzondere van deze ramen is dat het gehele raam kan draaien en kiepen en er vanaf de buitenzijde uitziet als een schuifraam. Binnenzijde is mooi afgewerkt met glaslatten met duivenjager profiel.
De ramen boven de voordeuren zijn ook door ons vervangen.

Seinpostduin, Den Haag

Aan de achterzijde van dit prachtige pand zijn op de begane grond twee kozijnen geplaatst. Een kozijn heeft een stolpstel deuren, 2 vaste zijlichten, een klepraam en een vast middenraam. Het andere kozijn heeft twee vaste zijlichten, ee vast raam en een klepraam. Tussen de kozijnen is, zoals op de foto is te zien, een hoekpaal geplaatst.
Op de eerste etage is een kozijn geplaatst met een stolpstel ramen en een klepraam en een kozijn met een stolpstel deuren, twee vaste zijlichten, twee klepramen en vast middenraam.
 

Trompstraat, Den Haag

In de Trompstraat in Den Haag is een aanbouw gemaakt aan de achterzijde van het pand. Voor de aanbouw hebben wij de houten kozijnen met ramen en deuren vervaardigd in onze timmerfabriek en deze vervolgens laten plaatsen door een van de vaste aannemers waar wij mee werken. In dit geval de Kozijnen Dokter.

Abonneren op RSS - houten ramen