U bent hier

Deuren

2e Schuytstraat, Den Haag

Onze klant heeft voordat ze haar nieuwe woning betrok in de 2e Schuytstraat in Den Haag een aantal kozijnen door ons laten vervaardigen. Een van de op maat gemaakte kozijnen die we hebben vervaardigd, is het kozijn in de achterkamer. Dit kozijn speelt een essentiële rol in de woning, omdat het is uitgerust met vier harmonica deuren tot aan het plafond. Bij mooi weer kunnen deze deuren volledig worden geopend, waardoor de grens tussen binnen en buiten vervaagt en de tuin een verlengstuk wordt van de woonkamer.

Hoekeindseweg, Bleiswijk

Verduurzaming van een woning. Voor deze bijzonder mooie woning in Bleiswijk mochten wij alle kozijnen, ramen en deuren vervangen en plaatsen. Het doel was alles te vervangen met behoud van de authentieke uitstraling van het pand, i.e. alle profielen zijn exact zo gemaakt als ze waren. De ramen zijn alle voorzien van isolatieglas HR++ en hebben de oude vlakverdeling behouden. In de deuren zijn driepuntssluitingen aangebracht met inbraakwerendheids klasse 3 volgens NEN5096, SKG***. Er is gekozen voor hardstenen onderdorpels met neuten in de kozijnen van de deuren.

Vervangen kozijnen en ramen, nieuwe schuifpui in Accoya hout, Suezkade, Den Haag

In dit prachtige pand op de Suezkade in Den Haag zijn van 2 verdiepingen de kozijnen en ramen vervangen. Er is gebruik gemaakt van Accoya hout. Accoya® hout is geacetyleerd naaldhout van de montereyden (radiata pine). Acetylering is een gifvrij, chemisch proces waarbij het hout wordt verduurzaamd met azijnzuuranhydride. 

Accoya is hout met een zeer lange levensduur. Het hout werkt veel minder dan andere houtsoorten, en heeft een constante kwaliteit. 

 

Belangrijke voordelen zijn:

Stalen kozijnen

Timmerfabriek Oudshoorn en Mirtali Staal Design hebben hun krachten gebundeld. Sinds juli 2023 bieden wij naast onze expertise in op maat gemaakte houten kozijnen, ramen en deuren ook hoogwaardige stalen binnendeuren en kozijnen aan.
Bij Timmerfabriek Oudshoorn zijn we toegewijd aan vakmanschap en duurzaamheid. Of het nu gaat om de warmte en schoonheid van hout of de strakke elegantie van staal, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw renovatie- en bouwprojecten.

Pagina's

Abonneren op RSS - Deuren