U bent hier

Kozijnen

Kozijnen

Vervangen kozijnen en ramen, nieuwe schuifpui in Accoya hout, Suezkade, Den Haag

In dit prachtige pand op de Suezkade in Den Haag zijn van 2 verdiepingen de kozijnen en ramen vervangen. Er is gebruik gemaakt van Accoya hout. Accoya® hout is geacetyleerd naaldhout van de montereyden (radiata pine). Acetylering is een gifvrij, chemisch proces waarbij het hout wordt verduurzaamd met azijnzuuranhydride. 

Accoya is hout met een zeer lange levensduur. Het hout werkt veel minder dan andere houtsoorten, en heeft een constante kwaliteit. 

 

Belangrijke voordelen zijn:

Stalen kozijnen

Sinds september 2017 kunnen wij u naast hout ook staal aanbieden. Staal is naast hout ook een duurzaam product. Wij laten stalen binnendeuren en kozijnen maken door onze partnerorganisatie Mirtali Staal Design.  De kozijnen en deuren die wij leveren zijn van deze goede kwaliteit en kunnen wij u tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden. U kunt bij ons in de fabriek het staal bekijken.

Houten pui voor Frites Atelier Utrecht

Er is hard gewerkt aan een prachtige pui voor een nieuw geopend Frites Atelier in Utrecht. Sergio Herman is samen met mede-eigenaren Pieter Munten en Lhassan Ait Ali het frietconcept Frites Atelier begonnen. Frites Atelier werkt met aardappels uit Zeeuwse klei en alle sauzen zijn vrij van conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Naast frietjes kun je ook seizoensgroenten bestellen.

Pagina's

Abonneren op RSS - Kozijnen