U bent hier

Kozijnen

Kozijnen

Hoekeindseweg, Bleiswijk

Verduurzaming van een woning. Voor deze bijzonder mooie woning in Bleiswijk mochten wij alle kozijnen, ramen en deuren vervangen en plaatsen. Het doel was alles te vervangen met behoud van de authentieke uitstraling van het pand, i.e. alle profielen zijn exact zo gemaakt als ze waren. De ramen zijn alle voorzien van isolatieglas HR++ en hebben de oude vlakverdeling behouden. In de deuren zijn driepuntssluitingen aangebracht met inbraakwerendheids klasse 3 volgens NEN5096, SKG***. Er is gekozen voor hardstenen onderdorpels met neuten in de kozijnen van de deuren.

Leeuweriklaan, Den Haag

Met trots presenteren wij de prachtige kozijnen die wij hebben geplaatst in een schitterend huis gelegen in de vogelwijk. Op de begane grond aan de voorzijde hebben wij twee kozijnen geïnstalleerd, gevolgd door nog eens twee op de eerste verdieping aan de voorzijde. Daarnaast hebben wij een kozijn toegevoegd op de eerste verdieping aan de achterzijde van de woning. 
 

Bankastraat, Den Haag

Dit prachtige pand in de Bankastraat in Den Haag is voorzien van kozijnen met draaikiepramen. Het bijzondere van deze ramen is dat het gehele raam kan draaien en kiepen en er vanaf de buitenzijde uitziet als een schuifraam. Binnenzijde is mooi afgewerkt met glaslatten met duivenjager profiel.
De ramen boven de voordeuren zijn ook door ons vervangen.

Pagina's

Abonneren op RSS - Kozijnen